Periodieke schoonmaak van panden in regio Den Haag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Om ervoor te zorgen dat uw pand altijd mooi schoon is, is regelmatig schoonmaakonderhoud essentieel. Dagelijks of wekelijks stofzuigen, dweilen en het sanitair reinigen maken hier allemaal deel van uit. HFD voert de periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit voor diverse hotels in Nederland, vve's in Zuid-Holland en een aantal bedrijven in de Randstad. Wij reinigen uiteenlopende bedrijfspanden inclusief vloeren, trappenhuizen en keukens op een professionele manier met onze eigen apparatuur en topkwaliteit schoonmaakmiddelen. Wilt u ons ook inschakelen voor de periodieke schoonmaak van uw pand? Vraag direct een offerte aan.

Het belang van schoonmaakonderhoud

Alleen een pand dat regelmatig schoongemaakt wordt is hygiënisch. In een vuile ruimte bevinden zich meer ziektekiemen, waardoor het voor de gezondheid van de gebruikers van het pand absoluut essentieel is dat het schoonmaakonderhoud goed wordt uitgevoerd. Een gebouw is daarnaast veel plezieriger om te gebruiken als het goed gereinigd is en blijft langer in goede staat. Door de periodieke schoonmaak van uw pand in regio Den Haag uit te besteden aan HFD kunt u er altijd op vertrouwen dat het schoonmaakonderhoud tot in de puntjes verzorgd is.

Vraag een offerte aan voor schoonmaakonderhoud

Vloeronderhoud

HFD is gespecialiseerd in het onderhouden van linoleum vloeren. Door de bovenlaag van de vloer te strippen en een nieuwe waslaag aan te brengen wordt uw linoleum vloer weer in perfecte staat teruggebracht, zodat uw vloer weer jarenlang probleemloos gebruikt kan worden. Ook kunt u ons inschakelen om de cementsluier van uw stenen vloer te verwijderen of om uw tapijt of vloerbedekking grondig te reinigen.

Vraag een offerte aan voor vloeronderhoud

Voor wie is schoonmaakonderhoud geschikt?

Voor elk bedrijf, elke sportvereniging, elke school en elke andere organisatie is het noodzakelijk dat alle panden regelmatig schoongemaakt worden. Een professioneel schoonmaakbedrijf weet precies hoe dit schoonmaakonderhoud het beste aangepakt kan worden en zorgt ervoor dat u er geen tijd en moeite aan kwijt bent. HFD verzorgt met plezier het periodieke schoonmaakwerk voor bedrijven, hotels en vve's in Den Haag en de rest van Zuid-Holland. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!