Uw professionele glazenwasser voor glasbewassing in Den Haag

Neem nu contact op

HFD Schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat de ramen op elke verdieping van uw pand schoon zijn. Wij maken hierbij gebruik van osmosewater (gedemineraliseerd water) om een streeploos resultaat te garanderen zonder het milieu onnodig te belasten. HFD is in het bezit van eigen wagens en tanks, waardoor wij geheel zelfstandig te werk kunnen gaan, onafhankelijk van derden. Wij reinigen ramen tot 15 meter hoogte door middel van telescopische glasbewassing. Voor hogere ruiten is ons ervaren personeel bovendien gecertificeerd om te werken met hoogwerkers. Uiteraard reinigen wij bij iedere wasbeurt ook de directe omlijsting en kozijnen. Naast ramen reinigen wij ook zonnepanelen. Meer weten of meteen een offerte voor glasbewassing aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.

Telescopische glasbewassing met eigen apparatuur

Voor het reinigen van ruiten tot een hoogte van 15 meter maakt HFD gebruik van telescoopstelen. Deze uitschuifbare stelen met borstels bevatten een sproeisysteem, waardoor de ramen vanaf de grond met osmosewater kunnen worden gereinigd. Telescopische glasbewassing is veel veiliger dan het wassen van ramen vanaf een wankelende ladder en levert zeer goede resultaten zonder vlekken of strepen. Doordat er voor de glasbewassing van de meeste gebouwen geen hoogwerker ingeschakeld hoeft te worden bespaart u geld en wordt er geen schade aangebracht aan bijvoorbeeld de beplanting rond het pand. 

HFD Schoonmaakbedrijf beschikt over alle benodigde apparatuur en zeer ervaren glazenwassers om uw ramen op elke hoogte vakkundig te reinigen. Neem contact op voor meer informatie of om meteen een offerte aan te vragen!

Schakel onze glazenwassers in

Wat is osmosewater?

Osmosewater is simpelweg normaal drinkwater waaruit onzuiverheden als kalk, chloor en zouten gefilterd zijn. Deze deeltjes zijn verantwoordelijk voor de streepvorming op ruiten die gewassen worden met normaal water. Osmosewater laat dus geen strepen achter. Bovendien heeft het een beter reinigend vermogen dan kraanwater, waardoor er geen chemische schoonmaakmiddelen nodig zijn voor de glasbewassing. Osmosewater dringt dieper door in het glas, waardoor dit een mooiere glans krijgt en vuil zich minder goed aan de ruiten hecht. Hierdoor zijn ze in de toekomst dus sneller en makkelijker te reinigen. Osmosewater is niet schadelijk voor het milieu en is zelfs drinkbaar.