Uw kelder leegpompen en drogen en schoonmaakonderhoud voor vve's in Den Haag

Neem contact op

Een kelder die vol water staat kan ernstige gevolgen hebben voor het houtwerk, het pleisterwerk, uw bezitten en uw gezondheid! HFD Schoonmaakbedrijf is daarom 24/7 beschikbaar om ondergelopen kelders en kruipruimtes in Den Haag en omgeving leeg te pompen, te drogen en te reinigen.

Daarnaast bieden wij ook een aantal overige diensten aan, zoals vve-onderhoud, gevelreiniging en het schoon opleveren van woningen. Neem contact op voor meer informatie.

Nooddienst voor volgelopen kelders

Lekkage in de waterleiding of een lokale overstroming? Een ondergelopen kelder of kruipruimte heeft niet alleen vervelende gevolgen voor de bezittingen die u hier bewaart, maar kan ook ernstige schade aanrichten aan de kelder zelf. De kosten voor reparaties kunnen dan hoog oplopen. Bovendien kan ook schoon water binnen een dag vol ziektekiemen zitten, waardoor het ook erg belangrijk is voor uw gezondheid om een volgelopen kelder meteen te laten leegpompen. 

HFD biedt daarom een nooddienst bij volgelopen kelders aan. U kunt ons hiervoor 24/7 bereiken, waarna wij zo snel mogelijk bij u langskomen om de kelder leeg te pompen. Vervolgens drogen wij de kelder zeer grondig, zodat schimmels geen kans krijgen. Ten slotte maken wij uw inmiddels droge kelder ook goed schoon, zodat u deze snel weer veilig kunt gebruiken.

Volgelopen kelder? Bel meteen!

Schoonmaakonderhoud voor vve's

Alle leden van een vve zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de gemeenschappelijke delen, zoals de portieken, trappenhuizen, lift en kozijnen. Door een professioneel schoonmaakbedrijf als HFD in te schakelen voor het schoonmaakonderhoud voor uw vve weet u zeker dat dit goed en efficiënt uitgevoerd wordt. Zo kunt u erop vertrouwen dat de gemeenschappelijke delen van het pand altijd hygiënisch schoon zijn – noodzakelijk voor uw gezondheid en uw woongenot! Aarzel niet contact op te nemen om de mogelijkheden voor vve-onderhoud in regio Den Haag te bespreken.

Neem contact op

Overige diensten

Naast bovengenoemde diensten, schoonmaakonderhoud en glasbewassing kunt u HFD Schoonmaakbedrijf ook inschakelen voor gevelreiniging en het leeg en schoon opleveren van uw woning. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!